Bearclaw

Alla inlägg under maj 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 26 maj 2009 19:06

Har suttit och tänkt lite på alla dessa läkaren och barnmorskor som vår dotter har träffat under sin resa med sin graviditet. De alla har varit jätte trevliga och snälla på alla sätt och vis. Men de har även haft olika svar till henne om samma fråga som hon har ställt till dem alla. Hon är ju lite trött på allt och det har jag stort förståelse för, eftersom hon har åkte ut och in från förlossningen ett bra tag nu. Det är ju så ledsamt att hon har behövt ha det så på hennes första graviditet. Men tyvärr så jag hon och ut och in har varit jätte nära att få förtidigt det var så nära så de stoppade henne. Nu är hon i v37 och deras barn mår jätte bra som tur är ja även hon mår bra som är lika tur det. Tal om dessa olika svaren hon får, hon har frågat när hon ska komma in när hon får värkar. Då har läkaren som hon har haft under hela tiden sagt att hon kan vänta tills hon har 20min i mellan. Sen den läkaren som skrev ut henne från förförlossningen sa ca 30min i mellan värkarna. Barnmorskorna som hon har pratat med på förlossningen har även de sagt olika en del 15min andra 10-5min i mellan. Och där är hon mitt i allt detta och vet inte om hon ska ringa om hon har ont eller vad hon skall göra. Tycker det är så synd att de gör så. Det är ju inte bättre för hon börjar bli så less på allt just nu och när hon ringer så vet hon inte om hon ska strunta i det eller ej. Dessa olika svar gör henne så förvirrad för hon vet ju inte vem hon skall lyssna på. Jag säger naturligtvis henne att hon skall lyssna på sin kropp och känsla åk hellre in en gång för mycket än en för lite. Som ty var så sa även läkaren till henne det i går för vi åkte in då för hennes lilla bebis ville inte vara så aktiv som den bruka vara. Vi satt där inne i 4timmar men som tur var så var allt jätte bra, men läkaren sa till henne att hon ska hellre åka in en gång för mycket än en gång för lite. Nu hoppas vi att hon skall få åka in nästa gång för att få sin bebis. Ha det nu så gott mina vänner, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 26 maj 2009 18:48

Tisdag och vi har varit på barntimman det var avslutning på tisdagsgruppen jag och en annan mamma var och handlade en blomma till fröknarna. Tyvärr så var inte en hjälp fröken för hennes dotter var sjuk, hoppas hon mår bättre. Barnen blev bjudna på glass och saft det var mumsigt för barnen åt som bara den. Sen bar det hemåt igen la dottern för hon var helt slut la mig i vår säng ihop med henne en stund. Det var skönt att ligga en stund gick sen och la dottern i sin säng, gick ut och drack en kopp kaffe. 6-åringen gick och undrade när hans mormor skulle komma och hämta honom. Det är ju det att en liten stund för ett barn är fler, flera timmar så till slut fick vi ringa henne och fråga när hon kom. Men efter lite väntande så kom hon han var redan klar så de åkte med en gång. Jag började städa ur vår husvagn vår dotter och svärson vill gärna låna den om ca 1mån. Det är så skönt att slippa jäkta utan att man kan ta lite i taget har tvättat sängkläderna och handdukar m.m Torkat ut en del av skåpen ska även ta ut täckena och kuddarna så även de blir rena. Harry är på möte och 9-åringen på fotbollsträning de andra små pojkarna som är hemma åker fyrhjuling ihop med deras storebror. Dottern ligger och sover och jag sitter och skriver lite till bloggen.

här kommer en bild av vår minsta dotter.

 

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 25 maj 2009 09:38

Jag skrev om igår att jag älskar monsterrace och lastbilar, men jag tycker även om motorcyklar. Sen jag var 18 så ville jag ha mc kort men det har aldrig blivit av eftersom man har haft barn. Och det är lite svårt att ha ett gäng barn på en motorcykel. Harry har ju allt i körkortsväg så man är lite avundsjuk(ler). Vår son vill ta lätt mc kort vilket han gärna får göra och det bästa är att Harry kan övningsköra med honom. Och de har ju sparat så det kommer inte kosta dem så mycket och i sommar blir det även sommarjobb. Sen är vi sådana att ska de inhandla något så får de sälja något som de har för vi vill inte ha hela tomten full med deras saker. Men som tur är så är det aldrig några liv angående detta. Men funderar även på att ta mc kort samtidigt som lastbilskortet för det kostar ju inte mer. Så nu får ni lite bilder på motorcyklar ha det gott kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 25 maj 2009 06:56

Då var man tillbaka till den så kallade vardagen igen har inte tittat så mycket i kalendern om det är mer röda dagar inom det närmsta. Fast snart har ju barnen sommarlov vilket ska bli skönt för dem och en annan det är då vi brukar göra en massa ihop. Lite dagsutflykter hoppas även det blir en skön sommar så man åka och bada lite med barnen. Det är alltid lika spännande att se hur sommaren blir. Just nu sover de flesta i huset fixade mig lite kaffe som jag tycker är så gott att dricka sen vet man ju inte om det är bra att dricka, men det bryr jag mig inte om för det är gott. Så jag skall dricka mitt kaffe innan de ska vakna har precis suttit och pratat med vår 15-åring han ska ta bussen i dag till skolan. Så han rusade iväg nu han har nämligen en liten bit att gå innan han kommer till busshåll platsen. Ska strax väcka 9-åringen så han kommer upp han är lite svår på morgonen så det tar lite tid innan han vill stiga upp. Jag hör även att dottern har vaknat men hon ligger och prata så jag brukar låta henne vara lite själv innan jag hämtar henne.

Idag så måste jag ta hand om min tvätt och plocka ordning lite skall även köpa färg till hundrummet så det kan bli klart. Och fixa kontakterna i vårt sovrum får gubben se till att fixa är så trött på alla dessa kontakter, som ligger under sängen. De måste ju vara där men de skall sättas fast i sängen, vi har nämligen en sådan säng som är ställbar. Men det är just nu inget roligt att städa där under. Nu skall jag väcka sonen och hämta dottern ha det så gott så länge kjamen på er(ler)

Av Rosie-Marie & Harry - 24 maj 2009 11:30

Tror nu inte att det har slagit runt för mig, men jag har alltid haft dessa intressen också fast nu är det ett bra tag sen jag/vi höll på med något av monster race tävling och lastbils utställningar. Och det har alltid varit så kul för vi har haft hela familjen med oss jämt när vi har åkt iväg. Barnen har ju också gillat när vi har åkt på våra resor, vi har haft husvagn och även en ombyggd stor turistbuss som husbil. Denna buss har idag vår stora son som bo stad han har isolerat den och fixat så han har kunnat bo där. Men nu kommer det en stuga på tomten i stället man kan säga att bussen har gjort sitt nu. Det man kan säga är att vi har varit och är en aktivfamilj som gillar att göra mycket saker som kanske inte så många hade gjort. (Och då menar jag inte att folk åker på semester).

Ha det så gott nu och sköt verkligen om er nu, stora kjamisar    

Av Rosie-Marie & Harry - 24 maj 2009 11:20

Ni ska veta jag har stora drömmar och jag vill så även ta lastbils kort det är också något som jag har velat göra rätt länge, sen jag tog mitt busskort. Det är även ett måste för jag vill kunna dra vår husvagn ihop med vår stora bil. Visst och sant så kan man ta bil med släp men jag tycker det är rätt meningslöst då är det bättre om jag tar lastbils kort. Så det kommer det att bli även här framöver när blir när jag har sparat klart. Och jag vill ju kunna köra snygga lastbilar och jag tycker att Amerikanska lastbilar är SSSÅÅÅ snygga(ler).

Så här bjuder jag på några bilder på Lastbilar   

 

 

 

Tycker om stora bilar:) Ha det gott mina vänner:)

Som ni förstår så har jag många intressen det är bara ibland kan man inte göra dem alla jämt. Men jag tänkte ta tag i lite av dem igen roligt att åka iväg och se på lastbils utställningar te.x Mycket fina lastbilar att titta på och pojkarna här hemma blir inte ledsna när vi åker.

SKöt om er nu kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 24 maj 2009 11:09

Nu är det så att jag och Harry har alltid gillar det är med moster race vi var med i Helsingborg när de hade monster race där. Det var super skoj vi tog med hela familjen ner och hjälpte ett par vänner som anordnade tävling. Sen dess så har vi sagt att vi skall bygga en mosterbil vi köpte en kaross sen flera år tillbaka, men vi har inte kommit längre. Fast nu då hade jag tänkt att ta mig i kragen och se till att få ihop denna monsterbil en gång för alla. Jag har alltid velat köra just monstertruck sen jag såg det för första gången. Vi var även och kollade tävlingen som Ed brukar hålla varje år, så vill ni se bilar i action så ska ni åka dit och titta.(ler). Så nu hoppas jag att jag kan se till att min dröm skall bli verklighet. Kjamen

P.s här är lite bilder på just monster truck.

 

Här är bilder från Ed och de tävlar:

Denna bil är Mud Hunter:


Ännu en stor monster bil:)

Ha det gott och var rädda om er.
 

Av Rosie-Marie & Harry - 23 maj 2009 10:45

Lördag och solen sken här på morgonen men det ändrade sig och det var som något hade öppnat himlen det bara vräkte ner. Men nu är det uppehåll och min far kom in stolt som bara den för han har lärt 2-åringen att cykla på sin stora cykel. De bara älskar när han sitter där ute och tittar på dem när de leker eller som i detta fallet cyklar.

Harry har åkte till jobbet och jag är hemma med alla barnen men just nu vet vi inte vad vi skall göra. Fundera på att fixa ett gäng frallor och lite kanelbullar men vet inte riktigt om jag orka det eller känner för det. Men det skulle vara gott till fikat så jag får känna efter lite till, för mig är det viktigt att jag känner för att baka annars blir det bara fel.

Måste i alla fall börja och dammsuga och torka golvet det är en halv sandlåda inne. Dessa barn går ju in med skorna och hundarna ta in så det kan inte bli något annat. Hoppas även att vädret blir lite bättre så jag kan fortsätta att tvätta och hänga ut den.

Här kommer lite bilder:)

Här bakar 6-åringen ihop med 2-åringen.

Senyaya ville testa hundrummet, det är inte klart än men det har kommit bröstpanel på väggarna. Det ska bara målas på väggarna och fixa taket.

Tänk att komma ut till sin bil och den såg ut så här!

Ha nu en bra dag och var rädda om er, kjamen


Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards