Bearclaw

Alla inlägg under april 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 6 april 2009 07:34

Måndag och jag tror det blir riktigt bra väder idag, igår var det så där när solen var framme var det skönt men när den gick och gömde sig så var det inte skönt ute. Men vi var ute rätt länge igår vi gick och små plockade hela tiden tog även en fika på altanen. Men framåt eftermiddagen /kvällen var det inte så roligt längre. Vår 5-åring sprang in som en gasell talade om att Dennis hade slagit sig. På med skorna så möter jag Harry med 9-åringen och den synen när man tittade på honom var inte roligt. Han hade en bula på pannan som var lika stor som en tennisboll, han talade om att han hade fått gungställningen över sig. Harry och 9-åringen fick åka till akuten men det gick rätt snabbt ändå då hade de även rönkat honom. Som tur var såg allt bra ut och de fick åka hem igen däremot så fick han inte leka runt på rasten eller vara med på gympan. Det fick bli så att han får vara hemma från skolan annars kommer han inte vara stilla och det kan man ju förstå. Tyvärr så tog jag inga bilder på hundarna men jag skall åter ut med dem och kameran idag med. Jag testade om Gaby tyckte om att dra och det gjorde hon han var så mallig när hon fick dra runt barnen. Fabian tycker det är otäckt med skenorna som kommer mot hans bakdel men skam för den som ger sig. Har tränat dem båda lite varje dag så blir det nog toppen till slut och barnen blir ju inte ledsna över att få åka bakom hundarna. Det vi måste köpa är en sele till Gaby vi har bara en till Fabian och den är lite stor till Gaby. Vad som händer idag vet jag inte riktigt men man får väl fortsätta att städa tomten och åka och tömma släppet. Det är mycket som vi måste fixa med ibland vet man inte vilken ände vi skall börja. Nu får ni ha en bra dag och kjamen på er.

Av Rosie-Marie & Harry - 5 april 2009 10:01

Då var helgen snart över vi har fått mycket gjort men den har gått för fort man vill njuta lite mer innan vardagen kommer igen. Men inget man kan göra något åt så det är inget ide at spilla mer tid över, fast man vill gnälla lite. Igår var vi ute hela dagen och plockade på vår trädgård  tyvärr så hann vi inte tömma släpet på tippen eftersom vi hann inte dit innan det stängde. Det får bli i morgon att vi tömmer det så vi kan fylla upp den igen. Det som är skönt nu är att man ser en ände av att det kan bli riktigt fint här hemma utan de stora killarnas saker som är bra och ha. 15-åringen tvättade av altanen som han lovade nu skall vi bara sätta ut alla trädgårdsmöblerna. Känns lite synd att vädret inte är så bra idag men jag lever på hoppet att det blir bättre. Kammade Fabian och Gaby i går ute de blev jätte fina skulle ta foto på Gaby hon stod så fint och sonen skulle fota henne. Men nu blev det inte så pågrund av kameran hade slut på batteri, visst är det typiskt och när hon stod så fint. Men nu har vi laddat kameran så jag hoppas vi kan få lite fina bilder på hundarna idag i stället. Vi skall fortsätta att städa vår tomt i dag med ska även fortsätta att klippa grannes träd. För det var så at vi igår började klippa grannens äppelträd han äter dem inte själv och han har inte gjort något med dem sen han flyttade dit. Och det är mycket länge sen han flyttade in men han får så mycket äpplen på sina träd och låter dem bara vara. Så nu ser de bättre ut och detta åter hoppas jag att det inte blir så mycket äpplen. Grannen blev jätte glad för han är ingen kille som gillar trädgård arbete. Även i går så var vi hos vår mellersta dotter och svärson och grillade. Det var jätte trevligt och godmat var det med så där var vi i några timmar, Tusen tack mina kära för ni bjöd hem oss. Nu ska vi väcka tonåringarna  så vi kan äta frukost ihop. Ha det nu så bra och va rädda om er, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2009 09:55

Vaknade som vanligt runt 05.00 det var jätte skönt för det tog inte länge fören det började ljusna och solen kom fram. Man blir så glad och pigg när man får lite ljus vilket man verkligen behöver efter en sådan vinter. Såg lite tv medans jag gav dottern lite mat satt och tittade på 5-växel jätte trevligt motor program. Sen vaknade 5-åringen och satt och pratade lite han busade lite med lilla syster. Gick och väckte resten så vi kunde äta frukost innan Harry gav sig iväg till jobb. Jag tycker att det är mysigt att äta ihop eftersom på vardagarna så vill var och en äta när de själva stiger upp så jag har get upp den biten. Den enda som inte åt med oss idag var den äldsta sonen han har nämligen en kompis här då brukar vi vara snälla och låta de vara på morgonen. Harry och jag tog en kopp kaffe ihop sen åkte han barnen plockade ordning på sina rum. 15-åringen ska tvätta av altangolvet så man kan sitta där och fika. Barnen har gått ut fast man får ha lite bråk med dem de tycker att det är sommar då behöver man inte ha kläder på sig. Men efter lite tjat så fick jag på dem jackorna och de gick ut. 15-åringen håller på att plocka bort sakerna som ligger på altanen och jag passar på att skriva lite till min blogg skall även se om jag kan få lite fina bilder på våra hundar. För när de väl står fint och jag har hunnit få fram kameran så har de säckat ihop sig. Jag tror att de vet vad de gör och gör så för att jävlas med mig det känns så. Det är så varje gång sen tittar de på en precis som vad gör du matte. Ja dessa djur och barn de är helt underbara. Nu skall jag gå ut och hänga upp min tvätt så den kan torka sen får det blir en städ dag igen. Man vill ju ha det lite fint nu till våren, sommaren och man får vara snabb eftersom pojkarna är kvicka på att samla på sig saker. Så ni får ha det så bra nu och var rädda om er, kjamen på er

Av Rosie-Marie & Harry - 3 april 2009 10:16

Ben Franklin sa: I vinet finns visdomen, i ölet friheten och i vattnet bakterierna. 

Genom nya kontrollerade tester är det vetenskapligt bevisat att när vi dricker 1 liter vatten/dag i ett år, har vi fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E.coli) - bakterier som finns i avföring. Med andra ord: vi konsumerar 1 kilo skit.


Detta riskerar vi alltså INTE om vi dricker öl och vin (eller tequila, rom, whisky eller annan sprit) då alkohol genomgår en reningsprosess genom kokning, filtrering och/eller jäsning.
 

Visdom: Vatten är skit och Vin är hälsa.


Det är därför det är bättre att dricka vin och snacka skit än att dricka vatten och bli full av skit!

Det finns ingen anledning att tacka mej för denna värdefulla information, jag gör bara allmänheten en tjänst! 

Ha det bra och kjamen på er ALLA!!


 
Av Rosie-Marie & Harry - 1 april 2009 08:05

Då var onsdag och 1april och det är 12årsen jag och Harry gifte oss det som var så komiskt var att ingen trodde oss. Vi gifte oss borgligt och vi var inte många som visste det vi ville ha det så det kändes bra just då, men vem vet man kanske gifter om sig och gör det lite större. Igår var jag ute och räfsade på tomten fy katten vad mycket skräp som ligger. Det är små bitar från leksaker som hundarna har bitit sönder och barnen slagit sönder och sen kvistar och löv. Och när det ligger överallt så blir det så mycket. Så nu några dagar fram över skall det städas och jag skall köpa hem ett lass jord så jag kan så lite mer gräsmatta. Får väl skaffa lite elstaket så inte hundarna springer där för då blir det inte mycket till gräsmatta. Men jag skall inte skaffa mer rabatter har en och tycker det räcker visst och sant så älskar jag blommor men just nu så tycker inte jag att jag har den tiden för att rensa. Ska däremot ha blommor i våra blomlådor till altanen skall även köpa ett frukt träd vet inte vilket än. Ska även ha jordgubbar hallon m.m till barnen de älskar att kunna gå och plocka och kunna äta det på en gång är ju inte fel. Ska även be de stora killarna hjälpa till att rensa på baksidan så vi blir av med allt som vi inte skall ha kvar nu. Vi skall även börja med de små barnens rum det skall bli skönt för då slipper jag ha 2-åringens leksaker i storarummet. Och han kommer att få kännas sig större när han också får ett eget rum. Vi ska riva panelen som sitter på bodarna så vi kan fixa ordning dem skall panela om hela huset nu i sommar det skall bli roligt och se hur fint det kommer att bli. Nu är det så det ser inte mycket ut när man ser det utifrån men när man kommer in så är det fint. Kan vara roligt om det även kan se något ut från utsidan med. Ja det är mycket som man skall göra nu är det upp till mig att se till att det blir gjort min man som sagt är jätte duktig att fixa men att organisera sig är inte så bra men det är jag toppen på så det blir min uppgift. Såg på vädret på nyheterna och det skulle bli bra väder i dag med så det blir att man är ute och fixa så mycket vi hinner innan Harry åker till jobbet. Jag skall ju fortsätta men det som man måste vara 2st på får man ju fixa när han är hemma. Får baka lite fika med så vi kan sitta ute och ta en fika barnen tycker att det är så mysigt att vara ute med oss.

Nu får ni sköta om er och hoppas ni får en bra dag ni med, kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards