Bearclaw

Alla inlägg under april 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 22 april 2009 07:34

Onsdag och idag så har man även mycket att göra igår hade jag kursavslutning med min tisdagsgrupp. Nu har jag 2ggr för torsdags gruppen kvar sen har alla mina kurser slutat och jag har fått sommarlov:) Fast jag kommer att sakna mina kära kursdeltagare för det är jätte trevligt att ha kurs ihop med dem. Jag skall fixa till garderoberna som vi köpte härom dagen nu skall bara kläderna läggas in. Vi köpte även kyl, fryl och diskmaskin som vi har satt in fast det blev inte bara att sätta in. Det blev mycket mer jobb än vad vi hade tänkt oss så det blev bara att bita ihop och fixa allt. Det blev ju bra efter allt arbete så nu är vi mycket nöjda med allt.

Måste även ta tag i dessa strumpor som jag har tvättat barnen lägger nämligen en strumpa här och en där. Detta innebär ju att när man tvätta så ligger det bara en strumpa i maskinen och då får man lägga undan den tills nästa dyker upp. Och ibland så kommer aldrig strumpan fram och det blir lite strumpor eftersom vi är så många. Jag och strumporna är inte vänner.

Nu skall jag återgå till allt som jag måste fixa men ni får ha en helt underbar dag, kjamen på er.

Tänk vad man kan göra mycket med en gungställning:


Av Rosie-Marie & Harry - 21 april 2009 14:01

Idag har det också varit mycket med allt har även varit på barntimman med barnen. Fast jag har mycket att göra så vill jag göra det för barnen de bara älskar att åka dit. Och jag vill inte vara den som ta det i från dem. Lillkillen åkte till mormor han tycker det är mysigt att få vara där själv och då känner han sig stor. Har även den sista kurs tillfället för tisdagsgruppen så idag skall de även få dansa sig varma så de inte glömmer danserna som vi har haft:)

Nu får ni ha det så bra och ta vara på er, stora kjamen på er.

Här kommer bilderna på smörgåstårtorna som jag lovade.

Av Rosie-Marie & Harry - 20 april 2009 20:33

Måndag och det har varit fullt upp med allt och vädret har varit jätte fint så det har känts helt okej. Åkte på lite ärende på förmiddagen sen åkte vi och fikade hos en mycket kär vän tusen tack för frallorna och sällskapet. Sen åkte vi och köpte lite hund mat och lite saker till 15-åringen som han behövde. Väl hemma igen så tog barnen något att äta Harry klippte gräset själv så tyckte jag inte att det behövdes fören jag såg det han hade klippt. Harry tog 17-åringen och hämtade våra nya vitvaror och jag började städa inne det var inte en dag för sent. Man kan säga att det var lite dammigt och det kändes så skönt att få kasta lite skit som man hade lagt överallt. Fick ett sms av en vän so undrade om jag ville komma på fika vilket jag inte kunde eftersom jag inte hade någon bil. Men talade om att hon fick gärna komma hit och fika vilket han gjorde. Fixade ordning en kladdkaka men det blev ingen kladdkaka glömde den inne för länge men det blev en kaka. Satt och pratade lite om ditt och datt

Måste tacka ännu en gång för blommorna som jag fick tusen tack!

Vår äldsta dotter och svärsonen kom en snabb runda drack lite Kaffe Harry kom hem med vitvarorna de var jätte fina. Han tog en snabb kopp sen åkte de igen för att hämta en garderob och lite trall. Även vännen åkte och strax efter dottern och svärsonen. Barnen var ute och lekte och jag fixade ordning den lilla dottern för sängen sen har jag lagt dem en efter en och nu fick jag en lite lucka över att skriva lite på bloggen. Har inte hunnit att tömma kameran än så ni kan inte se hur smörgåstårtan såg ut men jag hoppas jag skall hinna med det i morgon. Nu får ni ha det så bra och kjamen på er.

Av Rosie-Marie & Harry - 19 april 2009 06:53

Söndag morgon har varit ute med våra hundar i skogen, fast det är ju inte speciellt värmt ute här hemma är det minus grader. Nu hoppas man att även kvällarna och nätterna ska bli lite värmare måste säga att man längtar efter sommaren då man slipper ha dessa tjocka jackor på sig. För det måste man på förmiddagen annars fryser man och även framåt eftermiddagen kvällen behöver man ha jackan. Igår så höll jag på att städa och tvätta gjorde även smörgåstårta den skall jag bjuda mina kursdeltagare på idag. Skall dekorera den under dagen och då tänkte jag att det skulle få bli lite bilder på dem. Har ju en vän som är så duktig på sina smörgåstårtor och visa upp dem så jag tänkte att det var min tur att få de att dregla lite(ler), det bruka vi göra över hennes. Måste få jävlas lite eller hur? Tror nu inte att jag är avundsjuk för jag missunna inte någon något. Harry ringde häxdoktorn igår han var så trött på denna förkylning som han har, så han fick sin kur. Det är så bra med att ha en HÄXDOKTOR som kan hjälpa en, för denna personen kan det mesta

TUSEN TACK FÖR ATT DU FINNS I VÅRA LIV:

Vad som händer idag: 

Tänkte jag skulle fortsätta att fixa lite med tvätten så jag blir av med det mesta nu när vädret är så bra, eftersom jag hänger ut den. Sen har jag lite diplom som jag skall skriva ut ska ha dem med mig i eftermiddag för då ska jag ha en gemensam avslutning med alla mina kursdeltagare som jag har i Nybro. Det skall bli jätte roligt ska även lära dem en dans så de får känna på lite vad en workshop är. Sen blir det smörgåstårta som de blir bjudna på idag ska åka upp lite tidigare så man kan duka innan de kommer. Har några gånger till som vi skall ha kurs på men det var denna dag som var bäst att ha dans ihop alla.

Imorgon börjar skolan igen för barnen här hemma så i kväll får de inte vara uppe så länge utan i säng i vettig tid. Det har ju blivit lite längre de har varit uppe nu när de har varit lediga har inte haft mage att säga till dem när de har haft så roligt. 

Ni får se smörgåstårtan på bild när den är klar:)

Ja det var lite som hände hos oss ni får ni ha det så bra och va rädda om er, kjamen


Av Rosie-Marie & Harry - 18 april 2009 08:36

Se hur det kan gå om man shoppar på IKEA.

En ung nygift kvinna hade varit och inhandlat en garderob på IKEA. När hon kom hem började hon att montera upp den. Utanför hennes fönster fanns en busshållplats.

Precis när hon var klar med garderoben körde bussen förbi och garderoben föll ihop. Hon kliade sig lite i huvudet och monterade sedan upp den igen. Strax därpå kom nästa buss, och garderoben föll ihop som ett korthus.

Hon ringde då till IKEA och talade om vad som hänt. De lovade att skicka dit en kille som kunde fixa det.

Montören kom strax dit och fick ihop garderoben. Men precis när den var färdigmonterad igen så kom bussen och garderoben föll ihop.

När han för andra gången fått ihop garderoben gick han in och ställde sig i garderoben för att se vad det var som egentligen hände. Just då kom kvinnans make hem.

Han var nyfiken på hur garderoben såg ut som hans fru hade inhandlat och stegade in i rummet där garderoben stod.

När han beundrat den öppnade han garderobsdörren för att se hur den såg ut innanför.

Maken och montören tittade ett ögonblick på varandra och sedan sa montören:
"Du tror väl inte mig, men jag står faktiskt här och väntar på bussen."

Av Rosie-Marie & Harry - 17 april 2009 09:17

Ibland måste man ta tuffa beslut......
  Tänk dig att du är en av ett fåtal utvalda som ska välja en
  världsledare, en president som ska styra över vår jords alla länder
  och frambringa fred och välmående bland såväl människor som djur.
  Du har tre kandidater att välja emellan.
  Men först vill jag att du svarar på följande fråga:
  Om du kände en kvinna som var gravid och
  hade åtta barn redan, varav tre utav dem är döva, två är blinda,
  en var efterbliven och kvinnan själv har syfilis.
  Skulle du rekommendera henne en abort?
  Så vidare till de tre kandidaterna där du ska välja en:


  KANDIDAT 1
 
Han samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer
  och har två älskarinnor vid sidan om. Dessutom kedjeröker han och
  dricker ett tiotal glas Martini varje dag.

 
KANDIDAT 2
 
Han har fått sparken från två arbetsplatser, sover alltid
  till klockan tolv på dagen, rökte opium under sin ungdomstid vid
  universitetet och dricker en hel flaska whiskey varje dag!

  KANDIDAT 3
 
Han har fått en hjälteutmärkelse av sitt land, är vegetarian,
  röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.
  Vilken av dessa kandidater skulle du välja?


Tänk lite innan ni läser svaret:)

  Kandidat 1 heter Franklin D Roosevelt
  Kandidat 2 heter Winston Churchill
  Kandidat 3 heter Adolf Hitler

  Man ska således inte döma folk efter deras vanor......
  Jo, en sak till, angående aborten, svarade du Ja?
  Grattis! Då har du just tagit kol på Beethoven!


Vill även visa er en jätte fin bild av vår grannes tomt. ha en bra dag kjamisar.

Av Rosie-Marie & Harry - 16 april 2009 10:00

Vi vill visa er våran stora tjej Gaby:

Har kurs idag och tänkte baka lite till fikat vet bara inte vad jag skall baka. Håller även på med denna tvätt som aldrig vill ta slut. Skall även följa med vår dotter till doktorn hon har ju lite ont pågrund av sin gradividitet. Det har varit jätte roligt eftersom man har fått följa med under resansgång till barnbarnet kommer. Nu får ni ha det så bra och ta vara på er, kjamen på er:

Av Rosie-Marie & Harry - 15 april 2009 09:46

Lättlagad och trevlig fruktkaka


1 dl socker

4 ägg

2 dl torkad frukt

1 tsk salt

1 dl farinsocker

4 msk citronsaft

1 dl nötter

2 liter whisky


Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa.


Sätt på elvispen.


Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén. Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen. Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.


Schtäng av elvispen.


Knäck två hönor och schläng i schkålen, vrid loss den med en muschkrejsel. Scmaka sen om whiskyn fortfarande är god. Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga.


Kolla whiskyn.


Schila citronsaften, lägg till en mat…..sched…. och schå socker, eller nåt, va fan.


Schmörj ugnen.


Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga elvischpen. Schläng ut schkålen genom fönschtret, och….. schå kolla schen whiskyn.


Gå och lägg dej… Vem fan schänner för å äta en jävla fruktkaka i alla fall ?

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards