Bearclaw

Alla inlägg under augusti 2008

Av Rosie-Marie & Harry - 9 augusti 2008 22:40

Vi fick besök i dag av vår äldsta dotter och svärsonen och hans föräldrar lillasyster. De hjälpte Harry med balkarna som han ska ha i vardagsrummet, och det blev jätte bra. Sen satte vi hos för att fika och pratade lite skit. Våra barn hade bestämt att vi skulle ha skräftskiva ihop och det tyckte vi alla var en bra ide så vår svärson fick planera  var och när. De alla åkte sen jag fortsatte med att fixa lite och Harry höll på med rummet.

Jag och Harry gick en runda med våra hundar de fick springa i skogen de tycker om att gå i skogen. Vi var ute ett bra tag sen var hundarna slut så vi gick hem sen var hundarna nöjda.

Sitter i soffan de två minsta pojkarna sover de var rätt trötta, de andra pojkarna är vid sina datorer. 15-åringen hjälper dem att fixa lite spel så de kan spela lite, vi håller på med att fixa så de kan få lite bättre datorer. Men det får bli en i taget den som skall få nästa gång blir 5-åringen så kan man fixa bra spel till honom med. Det är så roligt för alla pojkarna försöker hjälpa varandra. Min man är och hämta lite saker till 16-åringens moped han kommer bli glad när han kommer hem. Det är alltid lika roligt att göra sina barn glada. Sen fick även de andra gå och lägga sig, så de tog lite att äta sin var det kväll. Vår lilla tjej var lite gnällig så jag fick ha henne hos mig för varje gång jag skulle lägga henne så började hon att skrika. Men när min man kom hem så tystnade hon ja dessa små barn(hehehe).

 
Av Rosie-Marie & Harry - 9 augusti 2008 11:23

Igår passade jag på att tvätta eftersom jag vill hänga ut kläderna, fick bort lite tvätt från tvättstugan det var skönt. Det som jag blev ledsen på var att det började regna framåt eftermiddag kvällen, och tvätten hade inte torkat (suck). Barnen har ätit sylt så det har tutat ut i öronen de bara älska hemma gjorda sylten, vår 5-åring lite mer. Så jag fick lova 5-åringen att göra pannkakor idag så han kan äta sylt till, man kan inte förklara riktigt hur mycket han gillar denna sylt. 15-åringen hjälpte till Harry och plocka ordning så de kunde åka till tippen de treminsta följde med. De tycker att det är roligt att vara med deras pappa. Blev pizza till mat jag orkade inte laga mat det var för varmt och klibbigt för det, men barnen blev inte ledsna för det. Vår 9-åring kom hem han hade varit hos sin mormor, de hade haft jätte kul. Han bara älska att få åka hem till henne, han bruka hjälpa henne med lite av varje.

Satt och tänkte lite på hur glad jag faktiskt är att vår 15-åring inte ville träffa hans biologiska pappa. Fick redan på att han hade misshandlat si sambo, och att han får sitta inne i 8månader. Tyvärr så visste jag att han inte kommer att ändra sig, han har misshandlat folk länge, sen kan han säga att han inte har gjort något. Så jag är tacksam över att sonen inte behöver vara i en sådan miljö. Ja så är det med vissa människor de blir aldrig bättre. Det som är sorligt är att vår sons farfar inte har hört av sig sen han fick kontakt med hans son. Hoppas verkligen att han får redan på vad det är för något hans son gör. Och att de förstå att vår son har det mycket bättre utan honom i sitt liv. Det som är lite synd i detta fall är att han inte fick längre fängelse straff på grund av att han har suttit inne för misshandel innan. För mig kan han gärna ruttna i fängelse.

Sköt om er, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 8 augusti 2008 10:46

Vi var och hälsade på våra underbara vänner igår och som vanligt så går tiden fort när man sitter och prata med dem. Det är så skönt för man kan prata med dem om allt så våra samtal handla om allt från himmel till jord. Och tiden bara springer iväg. Vi fick i alla fall med oss lite god sylt till bland annat en av våra söner. Och när jag talade om för honom att vi hade sylt hemma som vi hade fått. Och han blev jätte glad han skulle ha det på smörgåsen nu han bara älska denna sylt föra gången vi fick hem sylt så tog det inte lång tid fören den var slut. Så sonen tackar för att du har tänkt på honom. Tusen Tack:)

Av Rosie-Marie & Harry - 8 augusti 2008 10:39

Då var det fredag vädret är så där det som är lite jobbigt är att det är kvalmigt ute, men det regnar ju inte. Barnen busar som bara den och lite bråk på det så är allt fullbordat.(hehehe) Det som är lite trist är att alla bråkar med varandra även 1 1/5 harma efter vad de stora gör. Och säger man till den ena så börja den andra, ja ja dessa underbara barn. Det jag inte förstå är att de måste slås hoppas att det växer bort fort som bara den. Jag och barnen skall göra en lekstuga av en husvagn som vi har på tomten, såg nämligen ett tvprogram hur de just hade fixat en lekstuga av en husvagn. Så vi ska dra fram den och det vi skall börja med är att tvätta ren den invändigt och utvändigt. Sen blir det måla i hela husvagnen, de skall även få göra möblerna. Tänkte om de får göra allt så kanske de är lite räddare om sakerna och att det kan hålla två dagar i stället för en. Det ska bli roligt att få göra dt tillsammans med barnen, vi ska även köpa hem lite fin sand så de kan ha i sandlådan.

Sen hoppas jag att jag kan få igång min man lite så det händer lite i stora rummet, är lite trist att man inte kan gå ut på altanen via altandörren. Så man får väl elda tillbaken lite(hehehehe) för när han bara sätter igång så går det rätt fort.

Håller även på att träna våra hundar inför hundutställningen på Öland, det ska bli roligt att se hur det går för dem båda. Gaby har blivit duktig så det märks att hon har börjat bli stor tjej. Håller även på att fortsätta träna med rullskriskorna kan inte stanna, men skam den som ger sig.

Sköt om er nu

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 6 augusti 2008 08:47

Ja då blev man av med blåsten och regnet fast jag skulle vilja ha lite mer värme men som sagt man kan ju inte få allt. Vi har plockat ut ur vårt sovrum fy katten vad saker vi hade där, fast det är jobbigt så är det skönt när man har fått sorterat. Har slängt mycket som låg där samtidigt som vi har lagt undan det vi ville ha kvar, så nu blev det riktigt fint. Vår 16-åringen fick ett samtal igår om jobb så nu åker han iväg idag och kommer hem om några dagar för att jobba. Blev glada att han tackade ja till jobbet för innan i somras så sa han nej när hans storasyster hade ett jobb till honom. Vi var en runda hos min lillebror och hans fru vi skulle hämta ett skåp som vi ska ha i 1 1/5 åringens rum. Åkte hem tog det lugnt vår 15-åring åkte till en kompis och ska komma hem idag.

Var ute och åkte rollerblades igår jag måste ju träna så jag kan stanna med dem, det är ingen enkel match vill jag lova. Men det är ju katten med om det inte ska gå till slut, men man känner sig lite dum när man är som bambi. Så det blev lite blåmärken i går men det får man ta.

Igår röntgade vi vår Gaby det är alltid lika nervöst och man tycker man får vänta och vänta. Men väl inne gick det jätte bra som läkaren sa att det såg fint ut, så nu är det bara att vänta på svaren från skk. Vi har även anmält våra hundar till Ölands hund utställning så nu ska vi liga i hårt träning men hundarna. Detta blir Gabys andra tävling och då var hon valp, så det blir extra mycket träning för henne. Det är ju skönt att de tycker det är roligt att man håller på med dem. Det ska bli roligt att få ta dem på utställning har velat innan men eftersom man inte har vetat hur det har varit med barnet som jag har burit så har vi fått avstå. Tyvärr så han vi inte anmäla oss till Ronneby men det får vi ta nästa år.

Sköt om er och ta vara på er.

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 4 augusti 2008 22:40

Väl hemma igen och alla nöjda med lill semestern det var både skönt att vara hemma och ändå inte. Men vi har funderat på att åka en runda till fast vi vet inte vart än. Då var det tråkigaste av allt när man kom hem är att plocka ur husvagnen och tvätta det som vi använde. När vi kom hem så lekte barnen ute en bra stund sen tog vi in dem för att lägga dem i tid (trodde vi) klockan hade redan hunnit bli lite över halvtio. Men det var ju inte barnen ledsna över.

Då har vi det här med vårt väder man ju inget annat än att bli ledsen det är ju rena rama hösten ute. Man kan ju inte fatta att det kan skifta så fort. Fast det är väl så vi ska ha det ena stunden så varmt att man inte kan vara ute till storm och man inte kan vara ute, Jag vill ju att det får vara varmt i stället. Det sorligaste är att man inte kan få välja så är det man får väl bara börja anpassa sig i allt.

Min man är och hämta vår äldsta dotter och svärsonen på flygplatsen i Danmark de kom hem från Egypten idag de har varit borta i en vecka. Så han åkte vid halvfyra tiden och tror vara tillbaka vid midnatt, men det regna som bara den så man vet ju aldrig. Sitter framför tv och skriver lite alla de små ligger i sina sängar och sover, så det är mycket tyst. De stora killarna är ute i sina rum.

Ta vara på er.

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 1 augusti 2008 08:26

Då fortsätter vi på berättelsen. Min man, 16-åringen och 1 1/5åringen kom tillbaka från sjukhuset. Det var skönt att se lillen igen han är fortfarande lite svullen mellan ögonen men annars ser han mycket mycket bättre än vad han gjorde när de åkte in. Han är ju lite tagen men vem hade inte varit det efter den allergi reaktionen som han fick. De andra barnen blev helt till sig när de såg att pappa och lillebror hade kommit tillbaka. Vi tog en fika innan vi gick in till parken de fick åka karuseller man vågade inte vistas i badområdet, 8-åringen blev lite ledsen men det gick över. När vi hade varit där inne och lekt så gick vi tillbaka och åt mat, det blev pizza buffé ät så mycket du orkar. Pojkarna åt så det tutade ut igenom öronen (hehehe), sen gick vi till husvagnen. 8-åringen och 5-åringen stannade på lekplatsen medans vi andra fortsatte. Jag tog ut hundarna på en lång promenad 3-åringen följde med. 1 1/5-åringen och 3-åringen var ute och lekte vid husvagnen och 15-åringen och hans kompis var ute och spelade badminton. Tog sen in de minsta gjorde de ordning för kvällen det tog inte långtid fören 3-åringen sov, däremot 1 1/5 tog det lite längre för men han somnade tillslut. Gick ut och satte mig tittade på de som spelade. Sen gick jag och min man med hundarna till lekplatsen för att ta in de andra två pojkarna vi fick med oss alla utom 8-åringen. Han fick lov att stanna en liten stund till, gjorde ordning 5-åringen även för honom tog det inte lång tid för att somna. Sen kom även 8-åringen in och la sig alla andra gick också och la oss.

Som vanligt så vaknade jag tidigt gick upp tog ut hundarna satte mig en stund och njöt lite av tystnaden, sen vaknade 1 1/5-åringen gjorde lite välling. När han väl hade gosat en stund så gick han ut och lekte.

Va nu rädda om er och ta vara på det man har.

Kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards