Bearclaw

Direktlänk till inlägg 25 november 2007

Nu var denna helgen över:(

Av Rosie-Marie & Harry - 25 november 2007 11:42

Så nu är det söndag igen helgerna bara rinner iväg. Och man vill göra så mycket men hinner inte med hälften, sen ska man ju inte prata om detta väder som aldrig vill bli bättre. Snyft. Igår fyllde vår minsta 1år han fick presenter som hans 2-åriga och 4-åriga bror tyckte va jätte kul. Så 1-åringen fick verkligen kämpa för att få sina saker, vi sa visst och sant till dem men så fort vi vände oss om så tog de sakerna igen. Ja barn är roliga det är alltid roligare med andras leksaker. Min pappa var här en runda igår satt som vanligt och pratade drack lite kaffe, sen körde han hem till sig. Även idag kom min pappa pratade lite skit och åt frukost ihop, ja det är alltid roligt när han kommer barnen bara älska honom. Idag måste jag fortsätta med denna tråkiga tvätt som aldrig vill ta slut, gick ut i tvättstugan blev så deppig när jag såg all denna tvätt som var där ute. Men man måste ha rena kläder så det blir lite tvätt, det är ju tur att det finns tvättmaskin så man slapp göra det för hand. Kan inte förstå hur man har klarat sig utan, men jag beundrar verkligen de damer som slet med att få sin tvätt ren. När de fick gå till sjön för att tvätta vare sig det var varmt eller kallt ute, så gick de med sin tvätt vilken tur att tiderna har blivit till de bättre i det området i alla fall.

Våra hundar är så sura på mig för att jag inte låter de vara ute så mycket, men de ta in halva gården med grus. Och de lukta katten om dem fuktig grus är ingen höjdare vill jag lova. Sen vill jag inte att Fabian skall få tillbaka sin fukteksem igen, för i detta väder så kan det lätt bli så. Då får man vara lite elak och hålla dem inne, de tittar på mig lite ledsamt när barnen går ut för de bruka ju vara ute med dem. Så nu hoppas jag att vädret skall bli bättre och att det torka upp ute så man kan slippa all denna fuktiga grus, som både hundar och barn tar in.

Nä nu får man väl vara lite duktig och göra lite nytta tror jag, fast jag orkar inget. Men så är det man är tvungen att göra vissa saker, som att få golvet rent annars så har lilleman det på sina kläder. Va nu rädda om varandra och er själva.

Kjamen

   
 
antigone

antigone

25 november 2007 12:52

Så skitjobbigt med fukteksem på hundar, hade en schäfer innan *världens finaste så klart* som hade ganska stora problem och värst var som du skriver just denna årstiden. Håller tummarna att du får bukt med det.
Gratta Lillen.....*ler*
Kram

http://www.antigone.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

27 november 2007 17:37

Det finns maskiner man inte vill vara utan. Tvättmaskinen är rena gudagåvan till en barnfamilj. Vid elavbrott så märker man hur mycket hjälp man har av sina maskiner. Framförallt när lyset kommer tillbaka i all sin glans. Ja det är ju då man ser skiten överallt.
Förstår att du tycker det är jobbigt när hundarna drar in en massa smuts och är blöta i pälsen. Sen hinner ju aldrig pälsen torka till ordentligt på dem, innan det är dags för dem att gå ut igen. Måste säga att min hundfön varit till stor hjälp nu i detta skitväder.
Sätt upp en fön på din önskelista innan du lämnar den till tomten. Jo föresten,, ett litet tips. Be din älskling att lämna över din önskelista till tomten. Jag har upptäckt att det fungerar bäst.
kram

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards